QVC liverpool offices proposal 2005

25 09 2009

Designing an extension to a Liverpool contact Centre for QVC proved difficult when the brief was to have the same as before which was not very good – my initial suggestion was whats shown in this picture with revised entrance and translucent walls to reception – his was rendered in 3DS max by the chinese student Li Qichang who also worked on the second EGG project whilst at Chetwoods.nightview01


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: