Environmental Low Carbon Jewel 2012

22 08 2012

Uisng sketchup again – this time to develop and environmental education centre on a future UK leisure village – intended to be built to Passivhaus standards along with mono pitched green roof and placed within a custom built landscape rich in biodiversity.

With sketchup it was possible to investigate many options before coming to this final design. Rendering was done in Kerkythea.


Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: